Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

50% korting op Search Congres – woensdag 2 oktober

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Op woensdag 2 oktober vindt de eerste editie van het Search Congres plaats in De Meervaart te Amsterdam, in samenwerking met de Tribal Internet Group. Wanneer je via ons je kaartjes bestelt, krijg je bovendien 50% korting.

Het Search Congres is een compleet nieuw zoekmachinemarketing congres waarin de belangrijkste trends, ontwikkelingen en best practices binnen SEA en SEO aan bod komen. Wanneer je jezelf nu inschrijft ontvang je sowieso 50% korting en maak je kans op een gratis entreebewijs.

Het Search Congres is een initiatief van het samenwerkingsverband van toonaangevende zoekmachinemarketingbureaus en de Certified Partners van Google in Nederland, waar Tribal Internet Marketing ook onder valt. Na het succes van de Google Analytics User Conferences (GAUC) is Tribal ook gevraagd om mee te werken aan dit nieuwe Search Congres.

Waarom nu aanmelden?

– Ontdek hoe de toekomst van Search er uitziet en wat dit voor jouw bedrijf betekent.
– Vergroot je kennis in één dag om nog beter te begrijpen wat onze specialisten dagelijks voor je doen.
– Er komen diverse (internationaal) toonaangevende sprekers spreken waaronder ex-Googlers Fili Wiese en Kaspar Scymanski en dagvoorzitter Bas van den Beld.
– Sowieso 50% korting als je jezelf nu aanmeldt via ons.
– Gratis toegang voor elke 5e aanmelding.

Kennissessies door onze specialisten
Naast het standaardprogramma heb je ook de mogelijkheid om vier verschillende kennissessies te volgen welke worden gepresenteerd door specialisten van de meest toonaangevende bureaus van Nederland, waaronder Tribal Internet Group. Paula Heesbeen en Danny Bijl vertellen je hoe je op de juiste manier een succesvol blog start en Niels Legger laat je ervaren hoe je meer uit je Product Listing Ads kunt halen. Daarnaast kun je ook denken aan:

– De belangrijkste trends en ontwikkelingen op het snijvlak van SEO, SEA en social.
– Het organiseren en aansturen van SEO binnen je organisatie.
– Campagne-automatisering
– Remarketing
– Etc.

De in totaal 20 kennissessies zijn onderverdeeld in een tweetal niveaus waardoor het congres voor iedereen interessant is. Een inhoudelijk sterk en gebalanceerd programma vol inspiratie en concrete tips.

Hoe krijg je de 50% korting?
Om sowieso 50% korting te krijgen en kans te maken op een gratis entreebewijs is het belangrijk om onderstaande stappen te doorlopen:

1.    Stuur een e-mail naar myrna.van.ballekom@tribal-im.com om aan te geven dat je gaat.
2.    Je zult binnen één dag (op werkdagen) een reactie krijgen met daarin de kortinscode waarmee je 50% korting krijgt.
3.    Meld je definitief aan op de website van Search Congres.
4.    Binnen vijf werkdagen na je aanmelding hoor je of je de gratis kaart hebt gewonnen.

Meer informatie over het programma, de locatie en het aanmelden en de bijbehorende prijs vind je op de website van het Search Congres.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF