Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

AllSolutions voorziet Easy van verstevigde grip op projecten

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

AllSolutions, specialist in online bedrijfssoftware, voorziet Tribal Internet Group, waar Easy Internet Marketing onderdeel van uitmaakt, van een volledig geïntegreerde online bedrijfssoftware oplossing.

Vanwege de forse groei van het aantal klanten en projecten zocht Tribal naar een verstevigde grip op de project- en activiteitenplanning. Ook bestond de wens om een efficiencyslag door te voeren en de diverse managementrapportages te koppelen in één geïntegreerd systeem.

Tribal Internet Group heeft momenteel ruim 1600 klanten en circa 2500 actieve projecten in omloop. Dit grote aantal projecten en de specialistische dienstverlenende functie van internetmarketing vraagt om bedrijfssoftware die daarop aansluit. In nauw overleg met Tribal Internet Group zijn in AllSolutions QX2, speciaal voor de marketingcommunicatiebranche, een aantal nieuwe toepassingen aangescherpt zoals:

  • Uitgebreid agendabeheersysteem – is gekoppeld aan de persoonlijke agenda’s van de commerciële buitendienst en zorgt voor een efficiënte planning en optimalisatie van salesresultaten.
  • Start-stop mechanisme – de mogelijkheid om met één druk op de knop een automatische tijdberekening per project door te voeren. Dit vergemakkelijkt de urenregistratie en resulteert in beknopte en correcte overzichten.

Martijn van den Bemd, IT-manager bij Tribal Internet Group:

“Wij werken graag samen met partijen die een pragmatische aanpak hanteren. AllSolutions is in staat om in een kort tijdsbestek helder aan te geven welke modules van essentieel belang zijn en hoe deze moeten worden ingezet. Samen hebben we de standaardoplossing aangescherpt naar onze wensen. Op deze manier is een systeem ontstaan dat uitermate geschikt is voor de marketingcommunicatiebranche. De komende periode gaan we bekijken op welke manier AllSolutions QX2 kan bijdragen aan de efficiencyslag die we willen maken. Ook op het gebied van Business Intelligence en geïntegreerde managementresultaten is er veel mogelijk.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF