Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Any-iT, klant van Easy, viert 10 jarig jubileum

Door: Andrea Viragh

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

medewerkers Any-iT

Any-iT is specialist op het gebied van kantoorautomatisering voor kleine en middelgrote bedrijven zoals systeem- en netwerkbeheer en alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie. Daarnaast verzorgen ze ook hosting voor websites en webshops. In al die jaren zijn de diensten van Any-iT geëvolueerd van traditionele ICT diensten en kantoorautomatisering naar online diensten. Bij alle diensten staan kwaliteit en persoonlijk klantcontact voorop.

Het jubileum en lancering van het magazine

In de afgelopen tien jaar is Any-iT uitgegroeid tot een specialistische full-service IT organisatie. Op vrijdag 12 december 2014 vierde Any-iT dit 10 jarige jubileum samen met haar klanten, families en vrienden. Ter ere van dit jubileum werd hun magazine gelanceerd. Omdat Easy de partner is voor de online marketing, was onze account manager Bart Martens aanwezig om hier samen met hen op te proosten.

magazine Any-iT

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF