Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Bax-shop.nl en Tribal intensiveren samenwerking

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Over de samenwerking
Bax-shop.nl is de meest complete webwinkel op het gebied van licht, geluid, DJ Gear en audio/video in de Benelux. Sinds een jaar verzorgt Tribal Internet Marketing de Google AdWords campagne voor hen.

Deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd om de nieuw te bouwen webwinkel vanaf de start optimaal online te laten renderen. Het streven is naast Google AdWords ook de zoekmachine optimalisatie, website usability en affiliate marketing optimaal uit de verf te laten komen.

Bax-shop.nl groeit
Bax-shop.nl won in 2008 én in 2009 een gouden FD Gazellen Award en was in 2009 het op 6 na snelst groeiende bedrijf van Nederland. De webwinkel richt zich in de eerste plaats op de professionele DJ, producer en muzikant, maar biedt ook steeds meer lifestyle producten voor de consument. Naast de webwinkel heeft Bax-shop.nl ook een winkel in Goes waar alle producten getest en gekocht kunnen worden.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF