Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Bax-shop.nl ontvangt prijs voor beste social media strategie

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Bax-shop.nl heeft afgelopen woensdag een FD Gouden Gazelle Award gewonnen.  Ditmaal voor de beste social media strategie 2012. Eerder wonnen zij al voor het vijfde jaar op rij de award voor de snelst groeiende onderneming van de regio Zuid.

Bax-shop.nl is dé webwinkel met het meest complete assortiment Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video voor Sound, Stage en Studio. Daarnaast heeft Bax-shop.nl een fysieke winkel in Goes (Zeeland). Je kunt via Google Maps zelf de winkel binnen stappen. Sleep dan het ‘streetview-poppetje’ op het gele rondje op de plaats waar onze winkel in Goes staat.

Bax-shop.nl groeit
Om in aanmerking te komen voor deze award moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Volgens de ranglijst van het Financiële Dagblad is Bax-shop.nl de snelst groeiende onderneming in de categorie middelgroot in de regio Zuid! Het grootste deel van die omzet kwam uit online activiteiten. De Zeeuwen zijn zeer actief op verschillende sociale media, claimen een duidelijk domein en schuwen de interactie met de klant niet.

Over de samenwerking
Bax-shop.nl is vanuit zichzelf al erg actief op diverse social media zoals Twitter, Facebook en YouTube. Tribal-IM begeleidt Bax-shop.nl op operationeel en strategisch niveau om social media inzichtelijker te maken, doelen scherper te krijgen en resultaten te optimaliseren.  Ook ondersteunen wij Bax-shop.nl bij social media campagnes en ontwikkelen wij Facebook applicaties. Deze campagnes hebben voor duizenden nieuwe fans gezorgd en heeft het bereik van de webwinkel aanzienlijk vergroot. Een voorbeeld van een applicatie waar meer dan 2.000 Facebook-gebruikers aan deelnamen:

Wij willen Bax-shop.nl van harte feliciteren en we kijken uit naar de ondersteuning bij alle toekomstige campagnes!

 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF