Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Beste webwinkels van Nederland gezocht!

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op 7 maart vinden de uitreikingen van de Nationale Thuiswinkel Awards plaats.
Webwinkels kunnen zichzelf aanmelden voor deze award-uitreiking en dingen vervolgens mee naar één of meerdere (nieuwe) vakprijzen- en/of publieksprijzen. De consument en experts bepalen wie de winnaars worden!

Aanvullend op de bestaande vakprijzen worden in 2013 vijf nieuwe vakprijzen uitgereikt. Deze nieuwe vakprijzen zijn gerelateerd aan de webwinkelbeleving van de consument; Online Marketing Award, Product Experience Award, Easy Buying Award, Fantastic Fulfilment Award en Customer Centricity Award. De winnaars van de vakprijzen worden uitgekozen door experts.

De consument bepaalt aan de hand van een vragenlijst wie de winnaars worden van de publieksprijzen. In ruim 20 categorieën kunnen consumenten hun favoriete webwinkel kiezen. Om alle webwinkels een gelijke kans te geven, wordt een splitsing gemaakt op basis van omzet. Deelnemende webwinkels kunnen in de periode van 1 februari tot en met 28 februari hun bezoekers oproepen deel te nemen aan het onderzoek.

Laat zien waar jouw webwinkel het beste in is en schrijf je in.

Thuiswinkel Awards 2012

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF