Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

De E-commerce Dagen op 24 en 25 april

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Morgen gaan De E-commerce Dagen van start in de Jaarbeurs in Utrecht. Een gratis event waar u nieuwe producten, diensten, retailers en winkeliers kunt leren kennen. Bovendien treft u er veel vakgenoten zodat u hier ook voor netwerken en bijpraten op de goede plek bent. Gedurende twee dagen komt u alles te weten op het gebied van e-commerce en online ondernemen. Ook zijn er interessante sprekers aanwezig, waaronder Tom Coronel van Create2Fit en Goossen Foppen van Scheer & Foppen, en kunt u leuke sessies volgen, zoals ‘De toekomst van social shopping’ en ‘De Thuiswinkel Markt Monitor’.

Daarnaast is het dé ontmoetingsplaats om te sparren met professionals. Wij zijn daarom ook op deze beurs aanwezig, u vindt ons bij stand A014. We geven u graag vrijblijvend advies en antwoord op al uw vragen. U kunt zich nog steeds gratis aanmelden voor dit leerzame event.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF