Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

De vierde Copernica Summit

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: 1 minuut

Copernica BV organiseert samen met zijn partners op dinsdag 17 september 2013 alweer de vierde editie van het Copernica Summit. Ook dit jaar belooft het weer een inspirerende dag te worden waar zowel nationale als internationale experts hun kennis en ervaring wat betreft de laatste trends, tips en cases op het gebied van online marketing met je delen. En één van die experts is Easy Internet Marketing!

Het Copernica Summit is het ideale moment om je ervaring te delen en te sparren over bepaalde vraagstukken met meer dan 800 andere marketeers en de Copernica partners. Het event bestaat, net zoals de voorgaande jaren, uit twee dagdelen. De ochtend omvat een speciaal trainingsprogramma voor gebruikers van de software en het middagprogramma bestaat uit 25 interactieve kennissessies die voor alle bezoekers toegankelijk zijn.

De rol van Easy

Easy gaat tijdens deze kennismiddag een tweetal interessante workshops geven:

•    Content marketing, zo doe je dat! – Paula Heesbeen
Content marketing is hét nieuwe buzzwoord binnen de online marketing. Deze workshop gaat in op de definitie, de doelstellingen en de vormen van content marketing die voor webshops interessant kunnen zijn. Het doel van de workshop is om de deelnemers een eerste inzicht te geven.
•    Haal het maximale uit je AdWords Product Listing Ads! – Wim Nomen
Product Listing Ads bieden webshops de kans om zich te onderscheiden van de concurrentie. Maar hoe haal je de volle potentie en het rendement uit een campagne? Daar gaan we het over hebben: feedoptimalisatie en verrijking, geavanceerd bieden, segmentatie, data analyse, etc.

Een inspirerende dag die ook voor jou interessant kan zijn. Wil je het Copernica Summit bijwonen? Meld je dan nu aan en houd het definitieve programma zeker in de gaten om jezelf in te schrijven voor onder andere bovenstaande workshops.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF