Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

De wereld van search in beeld

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

De ontwikkelingen op het gebied van zoekmachines gaan sneller dan ooit tevoren. Nieuwe toepassingen en de integratie van alle web 2.0 content zorgen ervoor dat de zoekresultaten de grootste (zichtbare) verandering van de afgelopen 10 jaar ondergaan.

Het enkel optimaliseren van een website en de (link)populariteit is niet langer voldoende om op de eerste posities terecht te komen. Het is de kunst om een goede mix te vinden binnen alle mogelijke online kanalen om daarmee een autoriteitsstatus te verwerven en daarmee ook binnen zoekmachines te blijven scoren.

Om de verscheidenheid aan kanalen wat beter in beeld te krijgen, heeft Elliance onderstaand model ontwikkeld. Hoewel het wat meer op de Amerikaanse markt gericht is, geeft het toch een goed beeld van hoe de zoekmachine wereld er op dit moment uitziet.

Search World 2008

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF