Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy aanwezig bij De E-commerce Dagen

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

De E-commerce Dagen waren weer een groot succes. Op 24 en 25 april stond de Jaarbeurs in Utrecht vol met enthousiaste webwinkeliers, retailers, vakgenoten en professionals.

https://www.youtube.com/watch?v=r3FuKF2FYRk&hd=1

Easy was aanwezig om gratis 1-op-1 AdWords sessies te geven. Onze SEA-specialisten hebben dan ook ruim 100 optimalisatiesessies gegeven! De bezoekers waren enthousiast en we hebben vele leuke reacties gekregen. Daarnaast was er dagelijks een SEO-specialist, Usability specialist en Copywriting specialist aanwezig om antwoord te geven op prangende vragen.

Tom Coronel

Op dinsdag 24 april sprak Tom Coronel in het E-commerce Theater. Deze bezige bij trok een groot publiek aan. En zij werden niet teleurgesteld, Coronel vertelde een interessant verhaal over online ondernemen.

Tom Coronel was door Easy gevraagd om te spreken tijdens De E-commerce Dagen. Tribal Internet Group werkt namelijk al vele jaren voor zijn bedrijf Create2Fit B.V. en de vele webshops die zij bezitten. Coronel werd vorig jaar nog door Emerce verkozen tot meest invloedrijke ‘E-commerce man van 2011‘.

Easy op De E-Commerce Dagen

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF