Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy aanwezig bij De E-commerce Dagen

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op 24 & 25 april vinden De E-commerce Dagen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs kunt u kennismaken met nieuwe leveranciers, nieuwe producten en diensten en kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Ook zijn er verschillende presentaties, congressen en workshops. Easy is eveneens aanwezig tijdens deze leerzame dagen. Wij geven 1-op-1 optimalisatiesessies aan geïnteresseerden.

Stand A014

Bent u al SEO-klant bij Easy en zou u graag eens met een specialist de mogelijkheden van AdWords doornemen? Bent u niet in de gelegenheid om bij ons op kantoor te komen maar had u graag een keer kennisgemaakt met onze specialisten? Of kent u iemand die nog geen klant is van Easy maar wel naar De E-commerce Dagen gaat? Interesse? Voor een optimalisatiesessie kunt u zich gratis aanmelden bij De E-commerce dagen. Na uw aanmelding kunt u zich inschrijven voor een gratis 1-op-1 optimalisatiesessie met een Google AdWords specialist van Easy Internet Marketing. Deze kijkt dan met een frisse blik naar uw AdWords account. Op basis van onze ervaring en uw eigen ervaringen en marktkennis krijgt u een passend advies waar u direct mee aan de slag kunt. Het aantal plaatsen voor de optimalisatiesessies is beperkt, maar u bent natuurlijk ook altijd welkom op kantoor voor een 1-op-1 optimalisatiesessie. U vindt Easy bij stand A014, dicht bij de ingang. Ook voor een praatje en een borreltje!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF