Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy Express partner van ikwordzzper.nl

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: 1 minuut

logo - ikwordzzper.nl

Met de expertise die we sinds 1999 opgebouwd hebben, weten we bij de Tribal Internet Group als geen ander wat voor enorme uitdaging internet marketing is voor (startende) ondernemers. Uit ervaring weten we dat zzp’ers graag zelf achter de knoppen zitten. Echter ontbreekt het hen vaak aan de kennis en de begeleiding om echt resultaten te boeken. En aangezien deze groep ondernemers zich op ikwordzzper.nl bevindt, was de samenwerking met Easy Express al snel een feit. 

Wat is ikwordzzper.nl?

Ikwordzzper.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp. Als bedrijfsadviseur heeft hij de afgelopen tien jaar veel startende ondernemers geholpen naar een succesvolle start. En deze opgedane kennis en ervaring deelt hij graag met anderen via ikwordzzper.nl. Het unieke van dit platform is dat er per regio lokale zzp’ers betrokken worden bij het netwerk. Samen met nog drie andere zzp’ers en twee werknemers wordt er continu aan het platform en het bijbehorende netwerk gewerkt. Ronald Bruin van Easy Express is met Martijn Pennekamp in contact gekomen met de vraag of wij zijn leden en bezoekers mogen helpen bij het online vindbaar zijn. En dat antwoord was ja.

Wat bieden wij aan?

De bezoekers van ikwordzzper.nl en de leden van Het Ondernemerscollectief mogen wij aantrekkelijke instaptarieven aanbieden om kennis te maken met internet marketing door middel van een internet marketing training speciaal voor zzp’ers. In deze training gaan we dieper in op de onderwerpen SEO, SEA en Usability, specifiek gericht op de websites van de deelnemers. En inmiddels stromen de eerste aanmeldingen al binnen. Daarnaast voorzien wij ikwordzzper.nl van verse content als het gaat om blogs en artikelen in de kennisbank, beide bedoeld om de zzp’er verder te helpen met hun online activiteiten.
logo - ondernemerscollectief.nl
Wat wij nog meer aanbieden aan de leden van Het Ondernemerscollectief: de bekende maatwerk workshops van Easy Express. En een lid mag ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief starten met adverteren via Easy Deals. Om gebruik te mogen maken van deze actie dien je eerst lid te worden van het collectief op ondernemerscollectief.nl.

Meer weten over ikwordzzper.nl of onze speciale online marketing training voor zzp’ers? Neem dan contact met ons op.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF