Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy feliciteert winnaar Zomerzoen met Gouden Admarkt Topaward 2012

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Kindermeubelwebshop Zomerzoen is de winnaar van de Gouden Admarkt Topaward 2012. Deze onderscheiding wordt jaarlijks door Marktplaats toegekend aan de ondernemer die zijn of haar zakelijke succes wist te vergroten door effectief online te adverteren en ondernemen. Eigenaar Angeliek Nelissen van Zomerzoen ontvangt de Gouden Admarkt Topaward. De jury was onder de indruk van de ondernemerskwaliteiten van Angeliek Nelissen. Zij heeft Zomerzoen door het slim inzetten van online adverteren op Marktplaats in een tijdsbestek van een jaar echt kunnen laten groeien, met zelfs verkopen over de grens. De omzet van Zomerzoen is hiermee in 2011 verdubbeld ten opzichte van 2010.

Schets Pipowagen leidt naar succesvolle business

Acht jaar geleden is Angeliek Nelissen begonnen met haar ondernemerschap, in eerste instantie met naamborden en naamstickers voor de muren van de kinderkamer. Wat zo’n drie jaar geleden tijdens haar tweede zwangerschap begon met een schets van een pipowagen, is inmiddels een jaarlijkse collectie kindermeubelen. Sinds haar zelfontworpen pipowagen begin 2010 op de markt is, heeft de onderneming een grote vlucht genomen. Inmiddels worden voorbereidingen getroffen voor een nieuw te bouwen bedrijfspand dat in oppervlakte tien keer groter is dan de huidige showroom en ruimte heeft voor 22 compleet ingerichte kinderkamers en een kabouterbos. Naast de Gouden Topaward ontvangt Zomerzoen een advertentiecampagne ter waarde van € 5.000 op Marktplaats.

“Ik ben heel trots op deze erkenning van Marktplaats Zakelijk. Als enthousiaste ondernemer werk ik hard met mijn team van vijf mensen aan het succes van Zomerzoen”, vertelt Angeliek Nelissen. “Het bedrag kunnen we goed gebruiken om onze nieuwe showroom te promoten zodra deze af is.”

Angeliek Nelissen (l) van Zomerzoen.nl ontvangt de Gouden Topaward van Anna van Nes, Marketeer Admarkt bij Marktplaats.

Angeliek Nelissen (l) van Zomerzoen.nl ontvangt de Gouden Topaward van Anna van Nes, Marketeer Admarkt bij Marktplaats.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF