Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy i.s.m. Google aanwezig tijdens Multichannel 2013

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Dinsdag 23 en woensdag 24 april vindt in Jaarbeurs Utrecht de beurs Multichannel 2013 plaats. Deze beurs informeert, inspireert en innoveert de bezoekers op het gebied van multimediale aanpak. Easy is aanwezig met een stand en geeft samen met Google een presentatie over ‘Research online, purchase offline’.

Online marketing is een belangrijk onderdeel van een multimediale aanpak.
Tegenwoordig is iedereen online en is informatie overal en altijd verkrijgbaar. Om te overleven in een dergelijke wereld is een multichannel benadering van levensbelang. Multichannel 2013 geeft informatie over het ontwikkelen van en blijven groeien in de multichannel economie.

Presentatie Google
Sabine van Velsen, Industry Leader Retail bij Google Nederland, geeft samen met Easy een presentatie tijdens Multichannel. Deze presentatie met als titel ‘Research online, Purchase offline’ gaat zowel over de praktijk als theorie. De relatie tussen online consumentengedrag en aankopen in de winkel wordt duidelijk weergegeven. De presentatie is gratis bij te wonen en vindt plaats op beide dagen om 11.10 uur en 15.30 uur.

Meld je gratis aan en bezoek stand E9
Multichannel 2013 is na aanmelding gratis te bezoeken. Na het invullen van een aantal gegevens is jouw aanmelding compleet en ontvang je een toegangscode.
Meld je direct gratis aan en bezoek dan natuurlijk ook even onze stand (nummer E9).

 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF