Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy Internet Marketing feliciteert sloggies.nl en 123 Lens!

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op 8 maart werden de Thuiswinkel Awards voor XS Shops uitgereikt. Annemarie van Gaal overhandigde in Utrecht aan 23 webwinkels de prestigieuze award. Onder de beste webwinkels bevonden zich twee klanten van Easy Internet Marketing, namelijk www.sloggies.nl en www.123lens.nl! Sloggies.nl won de award voor de 3e keer op een rij.

Nederlandse consumenten konden een maand lang hun stem uitbrengen op kleine en middelgrote webwinkels (met een jaaromzet tot 2 miljoen euro), die zich hadden aangemeld voor de publieksprijzen. De webwinkels met de beste rapportcijfers (opgemaakt door Q&A Research) wonnen de awards.

Thuiswinkel Award Publieksprijs Webwinkels XL

De winnaars gingen niet alleen met de mooie award naar huis, maar zijn bovendien te gast tijdens het Nationale Thuiswinkel Awards Gala op 29 maart in Noordwijk aan Zee. Daar worden ook de winnaars van de Thuiswinkel Award Publieksprijs Webwinkels XL bekendgemaakt. Één van de genomineerden hiervoor is tevens een klant van Easy: Deleukstetaartenshop.nl.

Wij willen Sloggies.nl en 123lens.nl van harte feliciteren en een succesvol nieuw jaar toewensen! Ook duimen we natuurlijk voor Deleukstetaartenshop.nl!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF