Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy Internet Marketing opent nieuwe pand op feestelijke wijze!

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Op dinsdag 26 juni vond de feestelijke opening van ons nieuwe kantoorpand plaats. Easy Internet Marketing is al vijf jaar gevestigd op de Larenweg in ‘s-Hertogenbosch, maar onlangs hebben we het kantoorpand grondig verbouwd. Niet alleen werd ons totaal vernieuwde en gerestylde pand geopend, maar ook ons 5-jarig jubileum werd gevierd. Samen met onze klanten, relaties, medewerkers en vele andere belangstellenden hebben we er een mooi feest van gemaakt.

Jeannette Franken, directeur van Easy Internet Marketing vertelde : “Ik ben enorm trots dat we hier vandaag staan. We hebben vier hele mooie presentatieruimtes gecreëerd voor workshops, trainingen en presentaties. Daar vinden vandaag 20 workshops plaats op het gebied van onder andere zoekmachine optimaliseren en zoekmachine adverteren.”

Uniek en nieuw concept

De verbouwing heeft plaats gevonden om teams rondom klanten samen te kunnen stellen en het samenwerken te verbeteren. We willen laten zien dat we in dit segment een uniek concept bieden rondom de klant en dat we werken vanuit de doelstelling van de klant: een compleet team dat voor jou klaarstaat, op het gebied van adverteren en gebruiksvriendelijkheid tot aan de laatste ontwikkelingen in mobile en social media. Tijdens de opening konden geïnteresseerden ervaren dat we het samen doen en dat we een leuk, jong bedrijf zijn.

Positief denken

Frank Trienen, algemeen directeur van de Tribal Internet Group (waar Easy onder valt), vult Jeannette aan: “12,5 jaar Tribal, 5 jaar Easy en de geboorte van EasyDeals! Ik ben super trots en blij om klanten, eigen mensen en heel veel partnerpartijen tijdens deze mooie dag op bezoek te hebben en in een open sfeer te laten samenwerken. Juist in deze tijden van economische crisis zijn we blij dat we in internet werkzaam zijn, als groeimarkt, en zware tijden noodzaken nog meer om met elkaar samen te werken en elkaar vast te houden. En dat doen we dus ook. Het pand is alleen maar stenen maar ons nieuwe werk is hierop gebaseerd, open en gefundeerd. Wij geloven in positief denken: juist investeren als de markt in een dal zit en ons voorbereiden op een betere toekomst.”

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF