Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy Internet Marketing steunt dance4life in de strijd tegen hiv en aids

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Easy Internet Marketing en dance4life hebben de handen ineengeslagen. Het doel van de samenwerking is om via online marketing zoveel mogelijk mensen te bereiken en zo samen de verspreiding van hiv en aids terug te dringen.

Easy gaat dance4life kosteloos bijstaan op het gebied van internetmarketing. Het gaat hierbij om ondersteuning bij zaken als zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA) en andere onderdelen van internet marketing. Easy stelt hiervoor vrijwillig een aantal uren ter beschikking, waar dance4life dankbaar gebruik van maakt.

Erik Molkenboer, new media coördinator bij dance4life, is erg opgetogen over de samenwerking met Easy: ‘De expertise van Easy zal de online aanwezigheid van dance4life naar een nog een hoger plan tillen.’ Angelique Brevé, fundraising en partnership manager, vult aan: ‘Bovendien gaat het ons helpen om de eerste stappen op het gebied van online fundraising te zetten. We zijn erg benieuwd naar de resultaten.’

Boodschap verspreiden

Wim Hammer, account manager bij Easy Internet Marketing: ‘Als partner van dance4life gaan onze specialisten het komende jaar aan de slag met het vergroten van het online bereik. Natuurlijk gaan we voor online groei, maar met deze samenwerking hebben we wel een hoger doel in ons achterhoofd: ervoor zorgen dat de doelgroep door de boodschap van dance4life geïnspireerd wordt om hiv en aids terug te dringen.’

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF