Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy maakt verhuizing website visueel

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Unieke animatie in- en uitpakken website Bosch’ internetbedrijf

Easy Internet Marketing uit Den Bosch lanceert vandaag tegelijkertijd een nieuwe website en een nieuwe domeinnaam. Een speciale Flash animatie toont hoe de oude website wordt afgebroken en de nieuwe wordt opgebouwd. Nooit eerder werd een website verhuizing op deze manier gevisualiseerd.

Nieuw domein

De aanleiding voor deze animatie is de verhuizing van de website naar een nieuwe domeinnaam. Tijdens de oprichting van het bedrijf was de domeinnaam www.eentweetest.nl/tribal/httpdocs al bezet en werd er gekozen voor de variant www.e-asy.nl.

“Het lijkt een detail maar vooral in de communicatie met klanten bleek het streepje in de URL erg lastig. Toen de variant zonder het streepje onlangs via een internetveiling te koop werd aangeboden is het gelukt deze te kopen. Het was de investering waard. De nieuwe domeinnaam ligt veel meer voor de hand en voorkomt miscommunicatie. We zijn er blij mee en daarom besteden we extra aandacht aan de website verhuizing,

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF