Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy officieel Business partner van Thuiswinkel.org

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Easy mag zich in een mooi rijtje grote namen scharen met haar opname als Business partner van Thuiswinkel.org

Business partnerprogramma

Thuiswinkel.org is de belangenvereniging van bedrijven die op afstand zaken doen met consumenten. Thuiswinkel.org stelt zich ten doel constructieve relaties aan te gaan met kwalitatief hoogwaardige toeleveranciers en dienstverleners aan de thuiswinkelbranche. Het business partnerprogramma bevordert overleg met voor de branche belangrijke bedrijven, het uitwisselen van kennis en informatie en het stimuleren en initiëren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online verkoop.

Jeannette Franken, directeur van Easy Internet Marketing, vertelt waarom deze samenwerking zo belangrijk is voor Easy: “80% van onze klanten is lid van Thuiswinkel! We hadden al veel leuke, informele contacten met Thuiswinkel, maar hebben dit nu officieel gemaakt door Business Partner te worden.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF