Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal op bezoek bij Google

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Jeannette Franken en Frank Trienen, directeur en CEO van Tribal Internet Marketing, zijn de afgelopen maand twee keer door Google uitgenodigd. Zowel in San Francisco (Silicon Valley) als in Londen was Tribal meer dan welkom om alle laatste nieuwtjes te ontdekken en veel inspiratie op te doen. Hierdoor blijft Tribal altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste technieken. Dit is vervolgens weer terug te zien in de dienstverlening die Tribal haar klanten kan bieden. Jeannette en Frank vertellen over het bezoek:

 “Het is best bijzonder als je in één maand twee keer wordt uitgenodigd door Google; op het hoofdkantoor in Silicon Valley en daarna in Londen.”, aldus Jeannette Franken en Frank Trienen. ’’Internationale sprekers en specialisten, een demo van Google Glasses, de mogelijkheden op het gebied van ‘multi device tracking’, het nieuwste op het gebied van mobiel en sociaal. We zijn met zoveel inspiratie terug naar ‘s-Hertogenbosch gekomen. Dat hebben we met de teams gedeeld. En zij zullen het weer met jullie delen.”

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF