Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal op Regio Business Dagen

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Hoe kom ik hoog in Google met mijn website? Ontdek het op de Regio Business Dagen in ’s-Hertogenbosch! Meer dan 95% van de Nederlandse internetgebruikers maakt bij het surfen op internet gebruik van een zoekmachine. Google is hierbij natuurlijk veruit het populairst. Mensen zijn op het internet gericht op zoek naar producten en diensten, het is dus belangrijk dat uw website goed vindbaar is voor potentiële klanten.

Maar hoe kunnen bedrijven ervoor zorgen dat ze hoog in Google komen met hun website? De Internet Marketing Consultants van Tribal Internet Marketing vertellen hier alles over tijdens de Regio Business Dagen op 6 en 7 mei in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch!

Tribal Internet Marketing zal niet alleen aanwezig zijn met een stand, maar geeft ook twee interessante lezingen over zoekmachine marketing inclusief praktische tips voor MKB bedrijven. De lezingen vinden plaats op woensdag 6 mei om 20.00 uur en donderdag 7 mei om 19.00.

De beurs is gratis toegankelijk door vooraf online te registreren via www.regiobusinessdagen.nl

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF