Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal optimaliseert 400 AdWords campagnes tijdens Learn with Google!

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Van 25 t/m 28 maart stonden elke dag 12 specialisten van Tribal klaar om AdWords campagnes van Google klanten te optimaliseren. In totaal hebben onze specialisten tijdens deze dagen advies kunnen geven aan zo’n 400 bedrijven. De beoordelingen van de bedrijven laten weten dat zij het advies erg hebben gewaardeerd.

Het jaarlijks terugkerende ‘Learn with Google’ vond dit jaar plaats op het kantoor van Google in Amsterdam. Google heeft voor dit evenement eigen relaties uitgenodigd.
Tribal is dit jaar weer benaderd door Google om de campagnes van deze relaties te optimaliseren.

Tijdens een optimalisatiesessie bekijkt de specialist hoe een account verbetert kan worden. Niet alleen quick wins, maar ook verbeterslagen voor de lange termijn worden hierin mee genomen. Aan het einde van de optimalisatiesessie wordt de specialist beoordeeld op het gegeven advies. Gezien de beoordelingen hebben de Google klanten het advies erg gewaardeerd.

 

Beoordeling van de adverteerders

Beoordeling van de adverteerders

Optimalisatiedesk

Optimalisatiedesk

SEA specialisten aan het werk

SEA specialisten aan het werk

 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF