Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Easy participeert in de COWW

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Easy Internet Marketing heeft samen met Blinker, Cargowiz, MultiSafepay, Techtwo Internetdiensten en The Feedback Company een nieuw webwinkelplatform gelanceerd. Dit webwinkelplatform, genaamd COWW (Compleet Onbegrensde WebWinkel), biedt een professionele, laagdrempelige en betaalbare webwinkel oplossing voor het MKB. Met de COWW zorgen de samenwerkende organisaties voor een uniek e-commerce totaalpakket op de Nederlandse markt.

De samenwerkende organisaties hebben allen hun eigen kennis en ervaring op het gebied van e-commerce. Deze kennis en ervaring, op het gebied van magento webshop software, logisitek, betaalsystemen, online reviews, e-mailmarketing en internet marketing, zijn  doorgevoerd in de COWW. “Op deze manier bieden we webwinkeliers een complete start, met alle onmisbare e-commerce onderdelen die een onderneming nodig heeft om succes te boeken”, vertelt André van Kempen, partner bij Techtwo Internetdiensten (initiatiefnemer van de COWW).

De opstartkosten zijn laag gehouden, waardoor ondernemers hun investering relatief snel terug kunnen verdienen. Daarnaast is het webwinkel platform, met het oog op toekomstige groei van webwinkeliers, ingericht om uitbreiding van diensten makkelijk te faciliteren.

Meer informatie over de COWW is te vinden op  COWW.nl.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF