Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal wint Ricoh bedrijvenloop

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Zondag 26 mei renden twee teams van Tribal 5km tijdens de Ricoh Vestingloop. Verdeeld over een mannen- en vrouwenteam gingen negen hardlopers om 14.00 uur van start. Het mannenteam rende binnen 25 minuten over de finishlijn en tijdens de prijsuitreiking bleek dat zij daarmee de winnaars van de Ricoh bedrijvenloop 2013 waren!

De Ricoh Vestingloop dankt haar naam aan de stad Den Bosch, waar de wedstrijd ieder jaar plaats vindt. Den Bosch is één van de weinige steden in Nederland waar de vestingwerken op zo’n bijzondere manier bewaard zijn gebleven. In 2006 stonden tijdens de 1e editie 300 lopers aan de start. Dit jaar waren dat er maar liefst 5000.

Winnaars

In totaal deden er 35 teams mee aan de Ricoh bedrijvenloop. Het is dus een hele prestatie dat onze mannen de eerste plaats hebben gewonnen. Ook het damesteam heeft zichzelf, met een 13e plek, van haar goede kant laten zien.

Vorig jaar deed Tribal ook mee aan de Ricoh bedrijvenloop. Toen ging er één team van start, dat eindigde op de derde plek.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF