Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal zet video content in!

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Video content is onderdeel van content marketing en meteen ook een heel belangrijk onderdeel met het oog op de toekomst. Door middel van video content kun je online een gezicht geven aan je bedrijf en dat is ook precies zoals Tribal het doet. Lees meer over hoe jij zelf video content kunt inzetten in het blog ‘Handige tips voor het inzetten van video content’.

Al eerder is aangekondigd dat content marketing de nieuwe dienst is die Tribal vanaf 2013 aanbiedt. Tribal wil content marketing namelijk concreet maken voor haar klanten. Houd onze blog in de gaten want binnenkort volgt er een artikel over deze nieuwe dienst van Tribal!

Video content voor werving en selectie

Tribal is op zoek naar nieuwe medewerkers! Voor de werving en selectie zet Tribal video content in. Hierdoor vallen wij veel beter op dan concurrenten die alleen door middel van tekst een vacature opstellen. Tevens ziet een sollicitant direct wat voor soort bedrijf Tribal is, iets wat ook veel gemakkelijker met een video duidelijk gemaakt kan worden dan door middel van tekst. Het grote voordeel is dat een video maar één keer opgenomen hoeft te worden waarna deze voor iedere vacature gebruikt kan worden, waardoor de kosten beperkt blijven. En de vacature is op deze manier ook heel gemakkelijk deelbaar via social media.

Tribal maakt het mogelijk om als reactie op de video te ‘twilliciteren’, waarbij de kandidaat in 140 tekens een sollicitatie kan insturen. Een nieuwe vorm van solliciteren die Tribal al een aantal nieuwe medewerkers heeft opgeleverd. Benieuwd naar de video’s? Bekijk onze videovacatures voor SEA specialist en SEO specialist. Video content kan dus voor allerlei doeleinden worden ingezet, ook door jou!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF