Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal notering in Emerce 100 2016

Door: Karen Pasman

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op 8 april 2016 verschijnt de 11e editie van de Emerce 100. Net als vorig jaar heeft Tribal een notering te pakken, deze keer een gedeelde vierde plaats in de categorie Digital Marketing Bureaus.

emerceOpzet van het onderzoek
De beste Nederlandse leveranciers in de E-business en online marketing worden vermeld in de jaarlijkse Emerce 100. Motivaction voerde het kwantitatieve imago-onderzoek uit. De doelgroep bestond uit lezers van Emerce en is uitgevoerd in oktober 2015. 986 respondenten werkten mee aan het onderzoek. De Emerce 100 beperkt zich overigens al lang niet meer tot de 100 beste E-commerce bedrijven. Maar liefst 414 bedrijven, verdeeld over 39 categorieën hebben een plek gekregen dit jaar. Lees hierover meer op de website van Emerce.

 

 
emerce2

 

Artikel: detachering in online marketing

Naast een vermelding in de lijst, is ook een artikel over Tribal opgenomen in het magazine. Daarin licht Jeannette Franken toe waarom Tribal ook specialisten op basis van detachering kan leveren. Lees hier het hele verhaal.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF