Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Emerce100: Tribal bij top beste bedrijven in e-business 2017

Door: Ben Van Bokhoven

Geschatte leestijd: 1 minuut

Vandaag verscheen de jaarlijkse editie van de Emerce100, een speciale uitgave met de beste bedrijven in e-business. Ook dit jaar behoren we tot de top van de Digital Marketing Agencies in Nederland. Een prestatie waar we natuurlijk trots op zijn!

 

Beste bedrijven in de e-business

De Emerce100 is een jaarlijkse speciale uitgave van Emerce waarin de beste bedrijven in de e-business en marketingbranche worden beoordeeld. Deze lijst is gebaseerd op de beoordeling van beslissers binnen de online marketing, ICT en e-business, imago-onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction en andere relevante marktdata. Het resultaat is een overzicht van de beste e-business bedrijven van Nederland.

Binnen de Emerce100 heeft Tribal een plek veroverd binnen de categorie Digital Marketing Agencies. Een bevestiging van onze succesvolle focus op het waarborgen én verbeteren van onze online services.

 

Het Tribal verhaal

Bij Tribal bouwen we sinds 1999 aan ons eigen verhaal. Een verhaal dat niet onopgemerkt is gebleven en nu ook op Cstories.nl, hét business storytelling platform te lezen is. Tegelijkertijd is het een verhaal dat zich continu verder ontwikkelt en nu met de nieuwe Emerce100 ranking en de fusie binnen de TWC Holding een nieuwe weg in is geslagen.

Directeur Frank Trienen: “Met ons recente partnership met online engagement specialist The Webcare Company en e-commerce developer Jaagers zijn we een organisch gegroeide grote groep geworden die werkt vanuit ondernemerschap. We zijn er trots op omdat de klant hier veel aan heeft. Nu kunnen we perfect inspelen op de groeiende vraag van onze klanten om oplossingen voor de gehele klantreis aan te bieden.” We blijven dan ook bouwen aan ons eigen Tribal succesverhaal.

 

Kom kennis maken met Tribal

Bij Tribal werken meer dan 60 betrokken specialisten aan het online succes van onze klanten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag met je mee. En wil je meer weten over de nieuwste online marketing ontwikkelingen? Kijk dan ook eens op het Tribal blog voor het laatste online nieuws en handige tips.

 

 

 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF