Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Facebook komt ook met Editor voor Advertenties: AdSage

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Het opzetten en beheren van Facebook advertentiecampagnes in de online interface werkt niet altijd even snel en vraagt om veel geduld. Oplossing: download de offline Facebook editor: AdSage!

AdSage is een gratis tool waarmee je offline makkelijk je Facebook advertenties kunt opzetten en beheren. Net zoals bij de Adwords Editor kan je alle office sneltoetsen als Ctrl-c en Ctrl-v gebruiken. Bulk importen vanuit Excel zijn ook geïntegreerd.

Een andere belangrijke toegevoegde waarde van AdSage is het managen van je Faceboook advertenties. Mijn eerste indruk is dat de prestaties van je campagnes makkelijk en overzichtelijk te zien zijn in AdSage. Vergeleken met de Google Adwords editor zelfs beter. Statistieken worden in AdSage namelijk ook grafisch weergegeven. Een duidelijk pluspunt! Voor meer info zie Facebookpro.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF