Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Frank Trienen dagvoorzitter First Formula Event

Door: Andrea Viragh

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Dinsdag 27 mei vond het First Formula Event bij Google Amsterdam plaats. First Formula is een franchise event gericht op online marketing voor franchiseformules. First Formula verzorgde dit event samen met Tribal Internet Group. Het doel was om franchisenemers bekend te maken met en te inspireren wat betreft de mogelijkheden van het internet en online marketing in de breedste zin van het woord. Samen met First Formula, Google, E-sites, MailPlus en TourDash was ook de Tribal Internet Group één van de sprekers, met Frank als dagvoorzitter en Mark van Werven als spreker namens Tribal Internet Group.

first formula frank trienen

Interactief, inspirerend én leerzaam

Deze middag was voor de gasten vooral bedoeld als een interactief, inspirerend én leerzaam event. En het doel van de sprekende partijen was om autoriteit uit te stralen op de diverse vakgebieden door middel van het laten zien van hun ervaringen met bestaande franchiseformules.

De presentatie van Mark van Werven en Frank Trienen was gericht op de mogelijkheden op het gebied van online marketing met als centrale boodschap ‘Ga lokaal ook online adverteren’. Onderstaande tips gaven zij de gasten mee:

 • Vindbaarheid

  Maak je website lokaal vindbaar door deze voor de zoekmachine te optimaliseren

 • Google Places

  Richt Google Places in en niet geheel onbelangrijk: onderhoud deze ook

 • AdWords en social media

  Bereik mensen lokaal via AdWords en social media

 • Franchise

  Een aantrekkelijke pagina per vestiging, verleid mensen!

First formula mark van werven

Al met al een interessante middag die door de gasten op een positieve manier ontvangen werd.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF