Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

GAUC 2012: meer kennis voor alle Google Analytics gebruikers!

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

De derde editie van Google Analytics User Conference wordt in Amsterdam op 21 & 22 maart gehouden! Samen met Google Nederland organiseren negen Google Analytics Certified Partners een tweedaags congres: een Conference Day voor ‘Power Users’ en een Training Day voor MKB’ers, marketing- en communicatieprofessionals.

Op de Training Day (22 maart) zie je wat er allemaal mogelijk is met Google Analytics. Er worden trainingen gegeven voor het MKB en marketing- en communicatieprofessionals, voor zowel starters als gevorderden. Maar over welke zaken wil jij meer weten?

De geplande training sessies geven antwoord op vragen als: hoe maak je exports en analyses in Excel, hoe je het rendement van je website verder kunt optimaliseren, waarop stel je alerts in, hoe verbeter je je conversie, met welke keywords en campagnes moeten we stoppen en voor welke moet het budget omhoog voor meer rendement? Maar wellicht heb je nog meer vragen? Meld het ons, waarmee we de Training Day nog waardevoller kunnen maken! Ook kan je jouw site tijdens de clinics door consultants laten toetsen.

Weten welke dag bij jou past? Ga naar https://www.GAUC.nl/.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF