Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

GAUC 2014: alles over Google Analytics

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op 17 en 18 juni vindt weer de GAUC ofwel de Google Analytics User Conference plaats in de Meervaart in Amsterdam. Dit is een tweedaags Analytics congres met achtereenvolgens een ‘Training Day’ en een ‘Conference Day’. Onderwerpen die aan bod komen zijn Event Tracking, Universal Analytics, Google Tagmanager, dashboards en nog veel meer. 

Let op! Dit jaar wordt de GAUC maar één keer georganiseerd en niet twee keer zoals de afgelopen jaren het geval was.

Training Day
Op de Training Day zijn er workshops op Beginner, Intermediate en Advanced niveau. Deze dag richt zich op gebruikers die een dag ‘hands-on’  praktijkkennis op willen doen en is geschikt voor MKB-ers (met of zonder webshop), Marcommers, site bouwers en bureaus.

Conference Day
De Conference Day gaat meer de diepte in en richt zich op de intensieve gebruiker van Google Analytics en is geschikt voor (online)Marketing Managers, Web Analisten, Business Analisten en de gevorderde MKB-er (met of zonder webshop). Er zijn 3 keynotes van Google sprekers en verschillende Master Classes.

Tribal
Tribal zal op beide dagen sessies verzorgen. Ineke Waas, Google Analytics & Usability Consultant, geeft op de Training Day de workshop ‘Event-tracking: hoe wat en waarom‘ en op de Conference Day de Master Class ‘Verhoog je conversie door meer inzicht in bezoekersgedrag‘.

Meer informatie
Voor meer informatie over de GAUC 2014 en het bestellen van kaarten kun je terecht op de website van GAUC.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF