Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

GAUC 2014: een inspirerend event

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Afgelopen week vond de Google Analytics User Conference plaats in de Meervaart in Amsterdam. Er was achtereenvolgens een ‘Trainings Day’ en een ‘Conference Day’, waarbij Tribal op beide dagen sessies heeft verzorgd.

Tijdens de Trainings Day gaf Ineke Waas een praktische workshop over Event Tracking: hoe, wat en waarom? Ze behandelde tijdens haar presentatie wat event tracking is, waar je het voor gebruikt en hoe je event tracking op kunt zetten. Bekijk hieronder de SlideShare presentatie.

De workshop werd goed ontvangen met vele leuke reacties:

“Interessant om meer te weten te komen over de werking van event tracking”

“Duidelijk stappenplan om met event tracking aan de slag. Leuk!”

“Mijn complimenten voor jouw training. Duidelijke en handige tips en weetjes. Het meest complete verhaal van de 3 trainingen waar ik geweest ben.”

Jeroen van de Wiel gaf tijdens de Conference Day een presentatie over Conversie Optimalisatie met behulp van Event Tracking. Ook deze presentatie werd goed ontvangen door het publiek. Het waren twee geslaagde dagen, met nog veel meer inspirerende sessies over Google Analytics.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF