Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Geslaagde SEA sessies voor leden Thuiswinkel.org

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Begin mei kregen 20 leden van Thuiswinkel.org SEA advies van specialisten van Easy. Annelies Liemburg van Mix4max nam ook deel aan een sessie: “Ik weet zeker dat de conversies de komende tijd gaan verbeteren”.

De persoonlijke SEA sessies, georganiseerd door Thuiswinkel.org i.s.m. Tribal Internet Marketing, waren exclusief voor leden van Thuiswinkel.org. Deelnemers kregen tijdens de één op één sessies tips en trics over hun Google AdWords campagne van één van onze specialisten. Per deelnemer werd de opbouw van het AdWords account, zoekwoorden en advertenties bekeken en verbeterpunten aangeleverd.

Handige tips

Annelies Liemburg van mix4Max was één van de deelnemers. Mix4max heeft al kennis van SEA en SEO en wil daarin ‘zelf aan de knoppen blijven draaien’. Liemburg: “We weten natuurlijk niet alles. Ik ben zeer enthousiast over deze sessie omdat we enkele zeer handige tips hebben gekregen om de advertentie instellingen nog verder te optimaliseren”.

Verhoging conversie

Omdat de advertentie instellingen pas net zijn aangepast, weet Annelies Liemburg nog niet wat de sessie voor de webwinkel zal opleveren. Echter, ze is er zeker van dat de conversies de komende tijd gaan verbeteren. “Als dit soort één op één sessies vaker gehouden gaan worden, zijn wij zeker van de partij!”, aldus Liemburg. 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF