Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Google Website optimizer geen Beta meer!

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Vandaag meldde Google op haar Inside AdWords blog dat de Google Website Optimizer geen Beta versie meer is. De Website Optimizer heeft aan aantal updates gehad, waaronder een heel belangrijke: het is niet langer nodig om een Website Optimizer account aan te maken via je AdWords account.

De koppeling van de Website Optimizer met AdWords is altijd vreemd geweest. Veel mensen dachten hierdoor dat je een lopende AdWords campagne moest hebben om van de Website Optimizer gebruik te kunnen maken. Of dat je alleen je campagne bezoek kon gebruiken voor de testen. Dat was echter niet het geval, zoals ik al eerder in een van mijn blogposts opmerkte.

Nu kun je gelukkig met alleen een Google Account een Website Optimizer account opzetten, op dezelfde manier als je een AdWords of Analytics account opzet.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF