Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Het ontstaan van de Tribal Internet Group

Door: Andrea Viragh

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Eind 1999, begin 2000 is de Tribal Internet Group ontstaan. Dat is dit voorjaar dus 15 jaar geleden en dat moet gevierd worden. Voor onze klanten en met onze klanten, voor onze mensen en met onze mensen. Zo’n 15 jarig jubileum vraagt om een stukje uit ‘de oude doos’.

Het eerste internet marketing bedrijf

De Tribal Internet Group is het oudste, langst bestaande internet marketing bedrijf. Wij stonden tegelijkertijd met Google in de kinderschoenen. En ook wij zijn ontstaan op de zolderkamer van een studentenhuis, aan zelfgemaakte houten bureaus, aan de Oisterwijkstraat in ’s-Hertogenbosch. Daar zijn we gestart als webbouwers, iets wat we inmiddels al lang niet meer doen.

oprichting Tribal

Het guldentijdperk

Tribal Internet Group is afkomstig uit het guldentijdperk. Geld bespaarden we door hard te werken, een salaris van 0,- gulden en weinig uitgaven. Alles wat er verdiend en bespaard werd, werd in het bedrijf gestoken.

kasboekje

15 jarig bestaan – feest in 2015

Wil je weten wanneer het omslagpunt richting de online marketing er is gekomen? Houd dan zeker ons blog in de gaten, want hier gaan we de volgende maand dieper op in. Elke maand vertellen we weer iets nieuws, met als hoogtepunt natuurlijk de viering van het 15 jarig bestaan in het voorjaar van 2015.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF