Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Hoe gaat het met Yahoo?

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Goed, zo bleek gisteravond. De leukste mensen van Yahoo en Kelkoo waren vanuit de hoofdstad afgereisd naar Den Bosch. Happen, Stappen en Steppen stond op het programma. Goed voor de conditie, de onderlinge band en natuurlijk gezellig.

Yahoo broedt dezer dagen op nieuwe, aan social media verwante initiatieven. Kelkoo timmert europees aan de weg als de grootste vergelijker (met 14 miljoen bezoekers per maand). Pepijn Breijder (MD Yahoo NL) droomt daarnaast over een eigen café…of een internetcafé….of een café op internet, maar dit was wat later op de avond.

Discussie- 1 reactie

Monique van der Pol

13 oktober 2008, 08:39

Aangezien ik het uitstapje had georganiseerd, was ik erg benieuwd of het zou slagen. Dit is een understatement want het was inderdaad gezellig, lachen, vermoeiend maar wel een aparte ervaring; al steppend een rondleiding door de prachtige stad Den Bosch en tussendoor het voor-, hoofd- en nagerecht bij steeds een ander restaurant.

Kortom, HAP-STAP-STEP, voor herhaling vatbaar!

Reageer hier op

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF