Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Indextools wordt Yahoo! Web Analytics

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Nadat concurrenten als Google (Google Analytics) en Microsoft (adCenter Analytics) al eigen webstatistieken pakketten aan hun lijst met diensten hadden toegevoegd, heeft Yahoo! nu ook officieel een eigen pakket: Yahoo! Web Analytics.

5 Maanden geleden kocht Yahoo! al het moederbedrijf achter Indextools en sinds deze week wordt het hele pakket ook officieel Yahoo! Web Analytics genoemd. Volgens Dennis Mortensen (COO van Indextools) is het pakket nu al direct geintegreerd in Yahoo! Store, Yahoo! Developers (Y!OS) en Yahoo! Head Advertisers (Microsites). Voor de toekomst zijn er nog spannende plannen voor handen, aldus Mortensen.

Voor klanten van Tribal Internet Marketing die al gebruik maken van Indextools zal er weinig veranderen. De dienst blijft gewoon gratis en zal ook gewoon door ons team worden ondersteunt. Mochten er vragen zijn, dan kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met ons team.

Meer informatie is te vinden op de website van Yahoo! Web Analytics.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF