Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Kennisevent Performance Marketing Update 2016 – Eerste sprekers bekend

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: 1 minuut

Tribal Internet Group bestaat dit jaar 15 jaar. Ter ere van dit heugelijke moment vindt op 9 december 2015 het kennisevent ‘Performance Marketing Update 2016’ plaats. Op deze dag zullen inspirerende sprekers hun visie geven over de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Daarnaast kunnen er trainingen en hands-on workshops gevolgd worden.

De eerste sprekers zijn bekend!

Wat betreft de sprekers kunnen we al een tipje van de sluier oplichten: de eerste twee keynote-sprekers zijn bekend!

bernd dammeBernd Damme (1990) is er met alles vroeg bij. Alhoewel nog jong, is hij al een grote speler in de zonnebrillenbranche. Zo runde hij sinds 2006 Eyewear.nl en bouwde hij met zijn team een brillenimperium op een doordachte wijze uit in binnen- en buitenland. Hij zette een shop neer voor Porsche en hij was het eerste bedrijf met een Facebookstore. Inmiddels is Eyewear.nl verkocht en is Bernd betrokken bij vele andere initiatieven zoals het Wonderfeel festival, Sagamores Foundation, Pelliano en (sinds kort) Royal Asscher. In 2012 kreeg hij de award ‘Beste jonge ondernemer van Nederland’ van Sprout. Hij is tevens onze dagvoorzitter.guido jansen

Guido Jansen begon na zijn studie psychologie en usability als e-commerce specialist, met name in Magento systemen. Hij werkt nu als Online Optimization Manager at Euroflorist en heeft daarnaast zijn eigen start-up UserLegion.com.

Zijn verhaal gaat over Verleiding. Hij zal ons wetenschappelijk inzicht geven in hoe het brein van online bezoekers werkt en – belangrijker nog – hoe we het kunnen beïnvloeden. Hij heeft een geweldig arsenaal aan praktijkvoorbeelden, tips en trucs en geeft tenslotte een doorkijkje in de toekomst van ‘behavioral targeting’.

Gratis toegang voor klanten!

Als klant van de Tribal Internet Group bieden we je gratis kaarten aan. Via je account manager kun je een code krijgen waarmee je je gratis kunt aanmelden voor het kennisevent. Mis deze kans dus niet en meld je aan op de website van PMU 2016!

Ben je nog geen klant, maar wil je wel graag aanwezig zijn?  Kijk voor meer informatie over het event op PMU 2016.

Wees er snel bij want op=op.

 

 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF