Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Klant in de schijnwerper: Betersport.nl

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Betersport.nl is een vooruitstrevende internetonderneming gespecialiseerd in fitness- en krachtapparatuur voor thuisgebruik. Naast een zeer gevarieerd assortiment bieden zij de klant een uitmuntende kwaliteit en professionele service. Yves Stout, directeur van Betersport.nl, vertelt over de groei van zijn onderneming:

Marketing is the life-blood of any organisation. Met andere woorden: publiciteit is de motor achter iedere goedlopende organisatie. Zonder publiciteit, geen klanten en zonder klanten geen bedrijf. Wij, bij Betersport, erkennen dit belang en zijn om deze reden in zee gegaan met Tribal. Mede dankzij deze vruchtbare samenwerking zijn wij, binnen Google, in slechts een jaar tijd gestegen van de middenmoot naar de absolute top van onze branche.

Met ons motto ‘feel fit and free’ willen wij optimaal inhaken op de hedendaagse maatschappij. Door het inzetten van een eigen servicemonteur, een live chat en zowel een bezorg- als afhaalservice leggen wij onze focus op de klant anno 2012. Dit lukt ons al aardig, gezien de 98% reeds behaalde klantentevredenheid, die uit verschillende vooraanstaande vergelijkingssites en fora blijkt.

Ons succes hebben wij voor een deel te danken aan Tribal. De goede samenwerking en communicatie met Tribal heeft bijgedragen aan een betere positionering en ranking van Betersport.nl binnen Google. Hierdoor zijn in een korte tijd gestegen naar de absolute TOP!”

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF