Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Klant in de schijnwerper: De Graaf

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

De Graaf is al ruime tijd leverancier van kasten op maat, plafonds en vloeren en heeft een showroom in Amsterdam en Vlaardingen. Sinds 2009 hebben zij in Joure de modernste kastenfabriek van Nederland. Alle producten zijn Nederlands en worden volledig op maat gemaakt, waardoor De Graaf korte levertijden heeft en de mogelijkheden zeer uitgebreid zijn. Eerst is er alleen voor SEA gekozen, maar dit werd al snel uitgebreid met SEO en content marketing. Niels De Graaf, vertelt over de samenwerking:

’’Voorheen waren advertenties in kranten enorm belangrijk voor ons, maar aangezien er een grote verschuiving heeft plaatsgevonden naar het internet is dit een gebied waarop wij niet achter konden blijven. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website belde Easy per toeval op het juiste moment. Daarbij was er direct een goede klik met de account manager en zijn we met Easy in zee gegaan. De laagdrempeligheid bij Easy is voor mij een erg prettige bijkomstigheid. Dit maakt het contact erg persoonlijk en betrokken.

Onze website geeft een impressie van al onze producten. Vooral de kasten op maat worden uitgelicht als echte maatwerkkasten. Elke kast is anders, geen enkel exemplaar is hetzelfde. Wij hebben niet een product waarbij men direct beslist. Het is dus belangrijk dat de campagnes van Easy meer bezoekers naar onze showrooms leiden.’’

Over de toekomst van De Graaf is Niels positief. ’’Het showroom bezoek is verbeterd, er worden meer offertes uitgebracht en de afgelopen tijd zijn er online orders geplaatst door klanten. Deze zijn via de website en via Google bij ons terecht zijn gekomen. Ik verwacht dat dit er absoluut meer zullen worden. We zijn druk bezig met nieuwe concepten voor segmenten waar wij minder actief waren. Door AdWords kunnen we dit veel sneller bekend maken en kunnen we vrijwel direct bovenaan staan. Easy helpt ons om hier telkens passende campagnes voor te bedenken!’’

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF