Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Klant in de schijnwerper: Dutch Card Printing

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

De Groningse drukkerij Dutch Card Printing (DCP) is gespecialiseerd in het maken van kleurrijke plastics cards voor organisaties, zoals klantenkaarten en giftcards. Na eerst een tijd eigen AdWords campagnes ingezet te hebben, besloten ze toch om voor de specialisten van Tribal te kiezen. Lars Kiewiet, mede-eigenaar van DCP, vertelt over de samenwerking:

“Nieuwe klanten oriënteren zich tegenwoordig online in hun aankoop. Als de vraag er al is, is de belangrijke volgende stap om hen snel het aanbod te laten vinden. Daarom besloten we om online te adverteren en daarmee onze vindbaarheid te vergroten. Tribal verzorgt onze AdWords campagnes en ondersteunt ons bij de content van onze webpagina’s, zodat bezoekers van www.dcp.nl direct het vertrouwen in ons krijgen en begrijpen waar wij voor staan.

De kosten per klik zijn geoptimaliseerd en dankzij integratie met Google Analytics weten wij precies waar onze traffic vandaan komt en hoe men op onze website navigeert. Jaar op jaar laten wij een groei zien, en daar heeft Tribal zeker aan bijgedragen.”

Ook over de toekomst van Dutch Card Printing is Lars positief. Hij verwacht de komende jaren verder te groeien, ondanks dat de markt onder druk staat. “We innoveren voortdurend en introduceren regelmatig nieuwe producten, zoals onze milieuvriendelijke ECOpassen® van aardappelzetmeel. Als je elke dag met je vak bezig bent en het plezier hierin uitstraalt, dan steek je vanzelf boven het maaiveld uit. De specialisten van Tribal doen dat en zijn net als wij gePASsioneerd. En dat zorgt voor een fijne samenwerking.”

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF