Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Klant in de schijnwerper: FietsWeb.nl

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Het Urker bedrijf FietsWeb.nl is een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in het online verkopen van fietsonderdelen en accessoires. De webshop is opgezet vanuit een fietsspeciaalzaak om op die manier speler te blijven in een snel veranderend speelveld. Omdat het als startend online bedrijf niet mogelijk is alle disciplines volledig de aandacht te geven, hebben zij besloten een partij te zoeken die hen daarbij kan ondersteunen. Roelof en Klaas Weerstand, directeuren van FietsWeb.nl, vertellen over de samenwerking met Easy.

“Ons speelveld is online en daar geldt, net zoals met een fysieke winkel, dat reclame onontbeerlijk is. Een goede partner hierin, met kennis van deze voor ons nieuwe manier van adverteren, is dan ook van levensbelang. Vanaf het allereerste contact was er de juiste klik met de bevlogen mensen van Easy. Wij als ondernemers hadden direct het gevoel dat juist deze mensen ons begrijpen. Een wederzijds goed vertrouwen zorgt ervoor dat de band des te sterker wordt.

Omdat we sinds enkele maanden online adverteren, is het niet mogelijk een vergelijking te maken met voorgaande periodes. Maar wij zien wel degelijk dat het bezoekersaantal dagelijks toeneemt. Hieraan gerelateerd is ook de verkoop in stijgende lijn. Door zichtbaar te zijn op internet, met behulp van Easy, en tevens door ons kwaliteitsstreven, zien wij dat juist handel op internet een degelijke en goed onderbouwde infrastructuur nodig heeft. Snel en goed is een kunst. Gestructureerd en doordacht te werk gaan, geeft de benodigde stabiliteit voor groei in de toekomst.

De toekomst:

Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Momenteel zijn we aan het uitzoeken hoe we ons magazijn zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. We zijn binnen enkele maanden al drie keer verhuisd, de groei zit er in, maar we streven ernaar gestructureerd te groeien. Dat we hier vertrouwen in hebben is juist weer bevestigd in nieuwe afspraken die we met Easy zijn aangegaan.

We werken met plezier met ‘deze jongens’.”

 

 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF