Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Klant in de schijnwerper: lief! lifestyle

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Het vrolijke kindermerk lief!, bekend van de shirtjes met lief! en stoer!, is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyleconcept voor zowel kinderen als volwassenen. Naast kleding voor baby’s en peuters heeft lief! nu ook stationery, verzorgingsproducten, servies, fietsen, auto- en wipstoeltjes, verf, meubels, en nog veel meer. Tevens heeft het merk een eigen glossy magazine: lief! lifestyle magazine. 

Het merk lief! is verkrijgbaar bij de lief! winkels en bij diverse dealers. Lief! lifestyle is een uniek concept dat ook een bepaald gevoel en een bepaalde beleving verkoopt. Online zie je dat goed terug in de look and feel van de website www.lieflifestyle.nl. Daar wordt het grootste online assortiment lief! producten aangeboden. Ook verschillende andere Nederlandse webshops bieden de producten te koop aan.

Om de online shop meer bekendheid te geven en de klanten in contact te brengen met het assortiment, besloot lief! om online te gaan adverteren met de hulp van Easy. Michelle Nederveen – Lock, online marketeer van lief! lifestyle, vertelt: “Vanaf het eerste contact was de samenwerking met Easy meteen heel prettig en werden er goede ideeën aangedragen. Omdat het gevoel wederzijds goed was, hebben we besloten met Easy in zee te gaan.

We hadden nog niet zoveel aandacht aan AdWords besteed en die campagne heeft Easy direct heel erg goed opgezet. Van het begin af aan loopt dit al heel goed. We betalen enorm weinig per sale en daar zijn we natuurlijk blij mee. De resultaten zijn goed, de communicatie verloopt prettig en Easy is heel proactief. Daarom hebben we besloten om onder andere ook het SEO gedeelte door Easy te laten verbeteren. Hier gaan we binnenkort mee starten. We gaan in de toekomst graag door met Easy!”

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF