Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Klant in de schijnwerper: Zomerzoen

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Van jongs af aan is Angeliek Nelissen, algemeen en creatief directeur van Zomerzoen, in de weer met woonaccessoires, teksten, gedichten en letters. Ze is altijd bezig met het veranderen van haar interieur. Met het oprichten van Zomerzoen heeft Angeliek van haar passie haar werk gemaakt. Ze vertelt over het succes van www.zomerzoen.nl:

“Zomerzoen ontwerpt elk jaar een collectie bedden en speelhuisjes, welke we in zeven Europese landen verkopen. Daarnaast heeft Zomerzoen een eigen label kinderkameraccessoires zoals lampjes, dekbedovertrekken en verdere aankleding. Maar ook voor de woonkamer of tuin hebben we volop keuze.

Wij verkopen onze collectie via onze website en showroom, maar ook een 50-tal webwinkels in Nederland verkoopt onze producten. Sinds mei 2012 hebben we een eigen verkoopkantoor in Hamburg. Bijna twee jaar geleden maakte ik een hele bewuste keuze om onze collectie niet meer te leveren aan ‘stenen winkels’ in verband met de hoge marge die zij willen ontvangen voor een verkoop.

Omdat de wereld van internetmarketing zo snel gaat dat je dit zelf bijna niet meer bij kunt houden, zijn wij online gaan adverteren. Het is belangrijk om hierin een betrouwbare partner te hebben, die op de hoogte is van de allernieuwste ontwikkelingen. Wij hebben Easy benaderd om voor ons aan de slag te gaan met SEO, SEA, Google AdWords en Google Shopping. Daarnaast zien wij Easy ook als sparring partner. Het resultaat is zichtbaar verbeterd, onze website zorgt nu voor 75% van de omzet!”

De toekomst
“Eind dit jaar hopen wij ons nieuwe pand te betrekken, waar we een showroom van ruim 850m2 vol kinderkamerinspiratie gaan creëren. We merken dat klanten graag een bed komen bekijken voordat zij deze bestellen en betalen.

Daarnaast zijn we onlangs online gegaan met ons allernieuwste bedrijf www.allesvoorkidsveiling.nl. Met behulp van Easy wordt dit bedrijf hopelijk net zo’n succes!”

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF