Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Lancering Google Shopping

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Dit jaar zal Google de productvergelijker Google Shopping gaan lanceren. Hiermee kunnen webwinkels het productassortiment uploaden naar Google en vervolgens worden deze weergegeven in de organische zoekresultaten.

Om webwinkels alvast voor te bereiden op de definitieve launch, kan men nu al de totale productfeed uploaden naar het Google Merchant Center.

Eén van de voordelen van Google Shopping is dat webwinkels een extra kanaal hebben om hun assortiment aan te bieden. Consumenten vinden eenvoudig het juiste product en met één klik kan men een product in het winkelmandje plaatsen.

Google Shopping in de Google AdWords resultaten

Naast de Google Shopping results in het organische gedeelte van Google zal er ook een koppeling met Google AdWords plaats vinden. Dit is een interessante ontwikkeling die Google doorvoert en maakt de advertenties in Google steeds rijker.

Lancering Google Shopping

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF