Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

‘Learn with Google’ event groot succes

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Van 17 tot 20 oktober vond in Media Plaza in Utrecht het allereerste ‘Learn with Google’ event plaats, speciaal voor AdWords-adverteerders. Tijdens dit event hebben maar liefst 2600 klanten hun Google AdWords campagne samen met de Google AdWords specialisten, waaronder specialisten van Easy Internet Marketing, geoptimaliseerd.

Masterclasses en optimalisatiesessies

Er werden masterclasses gegeven over de onderwerpen ‘selecting keywords & optimal ads’, ‘bidding & optimization’, ‘mobile advertising’ en ‘display advertising’. Daarnaast werden er optimalisatiesessies gegeven door de medewerkers van Google en Easy Internet Marketing. Tijdens deze sessies werd gekeken hoe de accounts van de bezoekers verbeterd konden worden. Quick wins, maar ook verbeteringen voor de langere termijn.

Google Fair

Bezoekers konden ook een kijkje nemen op de Google Fair, met onder andere een Google stand van 50m2 met AdWords & Apps experts, Agency corners zoals de stand van Easy Internet Marketing en een stand waar ze zelf Android t-shirts en buttons konden maken.

Al met al een zeer geslaagd event met vele tevreden bezoekers en verbeterde AdWords campagnes.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF