Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Learn with Google i.s.m. Easy Internet Marketing

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Van 17 t/m 20 april was Easy Internet Marketing onderdeel van de ‘Learn with Google’ – stand tijdens de Week van de Ondernemer. Google gaf tijdens deze beurs de mogelijkheid aan AdWords-adverteerders om hun account door een AdWords-specialist kosteloos van tips en adviezen te voorzien.

In totaal zijn er 650 AdWords-accounts geoptimaliseerd door onder andere 11 specialisten van Easy Internet Marketing. Tijdens deze optimalisatie-sessies werd bijvoorbeeld gekeken naar de quickwins maar daarnaast werd er ook advies gegeven over verbeteringen op de langere termijn. Naast de optimalisatie-sessie kreeg men ook een workshop over de basisbeginselen van Google AdWords.

Voorafgaande aan de beurs konden MKB-ers zich inschrijven voor de optimalisatie-sessie en workshop. De no-shows werden snel opgevuld door bezoekers van de Week van de Ondernemer, die ook maar al te graag wilden weten hoe het met hun AdWords-account gesteld was.

Voor zowel Google als voor Easy Internet Marketing was dit een zeer geslaagd evenement met vele tevreden bezoekers!

Learn with Google

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF