Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Learn with Google: Tribal exclusieve partner van Google

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Van 25 t/m 28 maart vindt het jaarlijkse ‘Learn with Google’ event plaats op het Google kantoor in Amsterdam en op uitnodiging van Google zijn de SEA specialisten van Tribal Internet Marketing ook aanwezig tijdens dit event.

Wat is ‘Learn with Google’?
Tijdens ‘Learn with Google’ delen de specialisten van Google, en dus ook de specialisten van Tribal, hun kennis over online adverteren via Google AdWords om op die manier meer uit hun online activiteiten te halen. Google nodigt hiervoor zelf relaties uit.

Google AdWords accounts optimaliseren
Er is ook de mogelijkheid voor een 1-op-1 sessie tijdens het ‘Learn with Google’ event. Hierbij wordt door een Google AdWords specialist gekeken naar een account en deze wordt geoptimaliseerd in overleg met de adverteerder. Denk hierbij aan gerichtere campagnes, specifiekere doelgroepen en hogere conversie. De specialisten van Tribal staan klaar om op die manier veel adverteerders te helpen naar betere resultaten!   

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF