Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Lenny de Rooy in panel IAB siteclinic

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Search Marketing Thursday
De Search Marketing Thursday (SMT) is een kort seminar van circa 2 uur, waarin de laatste cases, trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing worden gepresenteerd. De Search Marketing Thursday is een initiatief van de IAB Taskforce Search en is gratis te bezoeken door zowel IAB leden als niet-leden.

Siteclinic
De SMT wordt traditiegetrouw afgesloten met de Site Clinic, waarbij diverse door het publiek aangedragen websites onder de loep worden genomen door 3 SEO experts. Zij geven tips over verbeterpunten op het gebied van usability en vindbaarheid.

Dit keer zal Lenny de Rooy plaatsnemen in het panel. Ze is Usability Consultant en SEO Manager bij Tribal in Den Bosch. In deze functie adviseert ze opdrachtgevers over het zoekmachinevriendelijk én gebruiksvriendelijk maken van hun website.

Cases
Naast deze clinic worden er twee cases gepresenteerd, dit keer door respectievelijk Alain sadon (SEO Guru) en Wolter Tjeenk Willink (Traffic Builders).

Aanmelden
De Search Marketing Thursday is gratis te bezoeken door zowel IAB leden als niet-leden. Aanmelden kan via de website.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF