Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Local Search: een bedrijfsvermelding maken

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Easy staat voor openheid en transparantie en is continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet marketing. Daarom willen we onze kennis graag met u delen. Hieronder treft u interessante kennisartikelen over Local Search.

Hulp bij Google Maps

In het Google Bedrijvencentrum staat uitgebreide informatie over het toevoegen, bewerken of verwijderen van een vermelding in Google Maps. Daarnaast staan er diverse handige tips & tricks voor uw vermelding in Google Maps.

Ga naar het Google Bedrijvencentrum voor meer informatie >>

De groeiende mogelijkheden van Google Maps

Een bedrijfsvermelding in Google is de basis voor bedrijven. U kunt gratis een bedrijfsprofiel aanmaken en voorzien van informatie over uw producten of diensten, openingstijden, betalingsmogelijkheden en meer.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden met Google Maps. Hier wordt uitgebreid op ingegaan in het artikel ‘Lokale bedrijfsinformatie vinden met Google: nu en in de toekomst’.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF